Geen verzendkosten vanaf €250 Levering 1-2 werkdagen 14 dagen retourgarantie
Geen verzendkosten vanaf €250 Levering 1-2 werkdagen 14 dagen retourgarantie

Over ons

Dé Pakkrant.nl is handelsbedrijf én specialist op het gebied van (klant specifieke) verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshop en detailhandel. Met ruim 25 jaar ervaring ontzorgen wij u met passend advies, kwaliteit en een betrouwbare service.

Pakkrant.nl is onderdeel van Kurage Verpakkingen en een onafhankelijke groothandel op het gebied van verpakkingsmaterialen. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise geven we deskundig advies en bieden we totaaloplossingen op het gebied van verpakkingsoplossingen.

Wij verdiepen ons graag in de bedrijfsactiviteiten van relaties, en hebben daardoor een sterke affiniteit met onze doelgroep die zich voornamelijk bevindt in

  • e-commerce (webshops, fulfilment)
  • industrie (warehousing, productie, transport)
  • retail / detailhandel (winkels, ambulante handel)
  • inkooporganisaties (winkelketens, grootwinkelbedrijven)

Waar staan wij voor?

Door onze expertise en grote betrokkenheid groeien wij al jaren succesvol door. De kracht van onze organisatie zit in de combinatie van korte lijnen en directe, duidelijke communicatie. We zijn laagdrempelig, denken graag mee en houden het altijd (zo) eenvoudig (mogelijk). Vanzelfsprekend leveren we op tijd, en op het door u gewenste moment. Op afroep heeft u uw producten binnen 1 tot 2 werkdagen op locatie.

Onafhankelijk advies

Pakkrant.nl geeft onafhankelijk advies. Hierbij maken we gebruik van een zéér groot netwerk dat in de afgelopen 25 jaar is opgebouwd. Mocht u het juiste product op onze website niet kunnen vinden, dan hebben wij de mogelijkheid u te adviseren over producten van een groot aantal golfkartonfabrieken, folie-fabrikanten of distributeurs van uiteenlopende verpakkingsmaterialen. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben. Zo kunnen wij u optimaal adviseren en samen met u kiezen voor de meest gunstigste en best passende aanbiedingen.

Voorraadbeheer

Ook voor opslag en voorraadcontrole van uw goederen bent u bij ons aan het juiste adres!
Voorraadbeheer is de corebusiness van de voorraadhoudende groothandel. In de logistieke keten leveren wij meerwaarde door (klantspecifieke) voorraden aan te houden. Hierbij zijn een uitgebalanceerd assortiment en een hoge leverbetrouwbaarheid belangrijk. Als onderdeel van Kurage Verpakkingen helpen wij u uw verpakkingsmaterialen met de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en tegen de juiste leveringsvoorwaarden in te kopen. Wij geven op ieder gewenst moment inzicht in uw voorraadpositie. Daarnaast kunnen wij in overleg uw voorraden efficiënt beheren en vaststellen, zodat een permanente beschikbaarheid gegarandeerd is!

Outsourcing

Hebt u weleens overwogen om uw totale verpakkingsbehoefte te outsourcen aan een verpakkingsspecialist? Kleinverbruiker of grootverbruiker; wij ontzorgen u graag! De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook wanneer u speciale wensen hebt, of een advies op maat wilt ontvangen. Dus neem gerust contact met ons op, om hierover eens van gedachten te wisselen. Bel 085 – 02 08 655  of mail sales@pakkrant.nl. Dan vertellen wij u graag meer over onze ruimere kijk op verpakkingsmanagement!

Dé Pakkrant.nl is handelsbedrijf én specialist op het gebied van (klant specifieke) verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshop en detailhandel. Met ruim 25 jaar ervaring ontzorgen wij u met passend advies, kwaliteit en een betrouwbare service.